• +4 0760270849
  • Luni - Vineri 8.00 - 16.00
  • office@tehnonav.ro

Anunturi

ANUNT PUBLIC

Nr.2600/07.12.2022

 

“S.C. TEHNONAV S.N.C.R.N. S.A. anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Braila in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului , pentru proiectul “Construire hala de productie confectii metalice”, propus a fi amplasat in jud.Braila, mun.Braila, Zona Libera, Perimetrul III, Gara Fluviala, Subparcela A-III-2: proiectul propus nu se supune evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila din mun.Braila, B-dul Independentei, nr.16, Bl.B5, de luni pana vineri, intre orele 9,00 – 13,00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro-sectiunea Reglementari/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila”.